Voor meer informatie of een scherpe offerte, bel ons direct op: Deventer 0570 606354 of Zutphen 0575 570790.

Reizend Kunst Museum

Trots om onze samenwerking met Rowena Peters' Reizend Kunst Museum te delen!  Onze Forexborden hebben een belangrijk rol gespeeld bij het presenteren van bijna 50 prachtig gereproduceerde kunstwerken uit de westerse kunstgeschiedenis. Deze kunstwerken, zowel 2D als 3D, worden tentoongesteld op basisscholen alsof ze zich in een echt museum bevinden.

Het museum kan worden opgezet in sportzalen, aula's of andere ruimtes, wat de kunsttheorie voor leerlingen levendig en visueel maakt. Dit biedt een unieke kans voor leerlingen om meer te leren over kunstgeschiedenis, kunststromingen, kunstenaars en kunstwerken, en stelt scholen in staat vakoverstijgend onderwijs aan te bieden.

Onze borden bevatten ook een handige tijdlijn met kleurcodes om verschillende tijdperken aan te duiden, waardoor het leren en onthouden van informatie nog gemakkelijker wordt. We zijn blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het verrijken van de educatieve ervaring van de leerlingen. #Kunsteducatie #Samenwerking #Onderwijsverrijking

https://rowenapeters.nl/Reizend-Kunst-Museum